logo

WAARDEN

HET MERK PIZZA HUT: WAARDEN

Echte kwaliteit

Alle pizza's en andere gerechten van Pizza Hut worden uiterst nauwkeurig samengesteld. De kwaliteit ervan wordt in eerste instantie gergarandeerd door een nauwkeurige selectie van de ingrediënten en van onze leveranciers. Later worden ze met zorg door onze medewerkers verwerkt tot heerlijke gerechten. Om tot een uitstekend resultaat te komen leggen zowel Pizza Hut als zijn leveranciers een constante focus op de versheid van alle ingrediënten en op een correcte bereidingswijze. 
Zo starten we bijvoorbeeld in de restaurants pas met de bereiding van onze pizza's nadat de bestelling is geplaatst. Dit heeft als voordeel dat de samenstelling van de pizza naar wens gewijzigd of aangevuld kan worden. U kan uw pizza ook helemaal zelf volgens eigen smaak samenstellen. Pizza Hut werkt nooit met diepvriespizza's omdat we ervan overtuigd zijn dat onze pizza's vers bereid moeten worden om ook lekker te zijn!
Het deeg wordt op voorhand reeds voorbereid zodat na de bestelling van de klant ineens kan  worden overgegaan tot het samenstellen van de pizza. Eerst wordt de bodem bestreken met een klassieke kruidige tomatensaus of onze BBQ saus, daarna volgen de ingrediënten van uw pizza naar keuze. Een correcte baktijd en de gepaste temperatuur van onze gasgestookte oven, vervolmaken onze heerlijke pizza's.

Voor iedereen

Bij Pizza Hut hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze gerechten maar ook aan de restaurantbeleving. We willen een aangename avond bieden aan iedereen. Wil je bijvoorbeeld een intiem diner bij Pizza Hut, deel dan je pizza met je dierbare. Het creëert interactie en gezelligheid. Wist je trouwens dat je bij ons één pizza kan bestellen die je met twee verschillende toppings kan laten beleggen? Zo kan je gemakkelijk elk een pizza kiezen maar toch gezellig delen. Ook handig als je bijvoorbeeld je kinderen wil laten mee-eten maar je verschillende pizza's wenst.
Of de kids kunnen ook zelf hun eigen pizza samenstellen en bestellen: we hebben drie speciale kinderformules want ook kids verdienen alleen het beste. Je kinderen meenemen naar Pizza Hut is dus geen enkel probleem, integendeel. Wij voorzien kleurplaten en ons kidsmagazine Helaba! speciaal voor de kleintjes onder ons.
Is je budget beperkt, kom dan genieten van één van onze voordelige formules. Zo kan je 's middags onbeperkt smullen van ons overheerlijk pizzabuffet. Er is geen betere manier om een uitgebreid gamma aan pizza's te proeven. Stel je liever een menu samen, dan zijn onze 2 of 3-gangenmenu's zeker iets voor jou!

Alles begint bij onze klanten

Bij Pizza Hut kan je als klant altijd rekenen op een correct en vriendelijk onthaal. Alles draait immers rond de tevredenheid van onze klanten. Respect voor hun wensen is cruciaal en dat straalt doorheen heel het bedrijf. Zo hebben we respect voor de recepten, de baktijden en de levertijden, maar uiteraard ook voor de mensen die bij Pizza Hut werken. Het is niet toevallig dat veel mensen bij Pizza Hut blijven en opklimmen. We halen het beste uit iedereen naar boven en bieden kansen aan werknemers om zichzelf te ontplooien.