logo

PIZZA HUT IN BELGIË

HET MERK PIZZA HUT: PIZZA HUT IN BELGIË

Goed verankerd in Belgische economie groepeert Pizza Hut bijna 98 verkooppunten in België, waarvan de meesten beheerd worden onder franchise. Het netwerk stelt meer dan 1 500 personen aan het werk. Een organisatie die beantwoordt aan alle trends in consumptie.
Om u te kunnen bedienen en u tevreden te stellen, is Pizza Hut, naast marktleider in België, tevens het enige nationale netwerk dat zich in verschillende takken van de restauratie bevindt : restauratie in de zaal, thuislevering en afhaal.

3 types vestigingen in België
Pizza Hut telt vandaag ongeveer 98 vestigingen, voor het overgrote deel gesitueerd in Antwerpen en Brussel, maar u vindt ons tevens terug in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg, Namen, Luik, Henegouwen, Vlaams Brabant en Waals Brabant.

Het netwerk telt :
43 restaurants met service aan tafel en afhaalmogelijkheid. 
43 delivery-units en afhaalrestaurants.
12 verkoopkiosken in luchthavens en langs autosnelwegen. 

Lanceringen van seizoensproducten : het zijn de consumenten die beslissen
Sinds 3 jaar ontwikkelt Pizza Hut nieuwe producten om u te verrassen en om u altijd en nog steeds te verleiden. Door zowel te innoveren op receptuur als op het pizzadeeg, heeft Pizza Hut revolutionaire producten kunnen lanceren, zoals de QUAD, de Cheezy Bites, de Crown Crust en andere verrassende recepten zoals de Brooklyn, de Barbecue Meaty en de Witloofpizza.