logo

Pizza’s en toppings ideaal voor vegetariërs en vegans. Veggielicious!

 

Bij Pizza Hut snappen we als geen ander dat smaak en keuze bovenaan je prioriteitenlijstje staan, zeker als je een groen dieet volgt. Dus hebben we enkele verrukkelijke opties die perfect passen bij de veggie- en vegan-fanaten.

 

Standaard op ons menu prijkt de 'Garden Lovers', een smulgarantie voor groene eters en vegan smaakontdekkers. Als 100% plant based optie kan je ook altijd gaan voor de unieke Falafel Pizza

Oh, en - ons deeg en de tomatensaus zijn standaard 100% vegan/plant-based. Daar hoef je je ook al geen zorgen om te maken. Als kers op de taart hebben we als optie een onweerstaanbare vegan kaas die net zo bevredigend is als de klassieke variant. Dus geen compromissen hier! 

 

Nog meer Veggie Vreugde bij pizza Hut! 

 

Hier bij Pizza Hut zijn we all about het samenstellen van je eigen smaakavontuur. Dus, waarom niet een beetje experimenteren? Mix en match je pizza met een sidekick zoals onze Doritos Nacho's Special, lookbroodjes, of American Potatoes - want wie houdt er nu niet van een knapperig extraatje? Of, als je in de stemming bent voor een frisse twist, voeg dan een cole slaw toe aan de mix - gewoon omdat het zo lekker is. 

En als je toevallig bij een van onze restaurants binnenwipt, kun je zelfs voor een heerlijke salade gaan, met of zonder krokante frietjes of broodjes

Ontdek het beste van de vegetarische pizza's bij Pizza Hut en laat je smaakpapillen dansen van vreugde! Bestel online op pizzahut.be.