logo

Halal bij Pizza Hut

Ook bij Pizza Hut kan je gewoon halal genieten!

Bij Pizza Hut begrijpen we de betekenis van Halal. Ontdek de smaak van de halal pizza's, toppings of bijgerechten bij Pizza Hut. Of je nu zin hebt in een hartige klassieker of een frisse veggie verrassing, onze speciaal samengestelde halal menu biedt voor ieder wat wils. 

Onze Kip Kebab, bijvoorbeeld, is helemaal Halal gecertificeerd. Je vindt 'm lonkend op onze Chicken Twist pizza, een meesterwerk dat je smaakpapillen zal doen dansen.

Jouw pizza, jouw regels!

 

Met onze 'Maak Je Eigen Pizza'-optie, ben jij de chef! Kies uit een verscheidenheid aan verse, en halal toppings om jouw droompizza samen te stellen. Of je nu houdt van extra kaas, verse groenten of halal vleeswaren, bij Pizza Hut maak je je pizza gewoon zoals jij het wil. We zijn hier om jouw pizza-dromen waar te maken.

 

Vegetarisch smullen

 

Je kan natuurlijk ook gewoon voor de veggie optie gaan. De Pizza Hut Garden Lovers is een klassieker, en ook met de Falafel Pizza kan je je volledig plantaardig laten gaan! 

 

Halal Kip bij Pizza Hut

 

Niet enkel op je pizza kan je je helemaal halal uitleven, ook in de voorgerechten is er meer dan genoeg keuze. De Chicken Tasties en de Chicken Hot FIngers zijn halal gecertificeerd. 

Dus, waar wacht je nog op?  Bij Pizza Hut is het ons doel om heerlijke pizza's te leveren die geschikt zijn voor ieders dieetwensen. Ontdek waarom Halal Pizza bij Pizza Hut een ervaring is die je steeds opnieuw wilt beleven. Bestel nu en proef de perfectie!